ΟΕΒΕ Καβάλας: Γεύμα προς τιμή του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα

Στη διάρκεια του γεύματος ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς απένειμε τιμητική πλακέτα στο Σεβασμιότατο  τιμώντας τον για το ιδιαίτερα μεγάλο φιλανθρωπικό και ανθρωπιστικό του έργο

Γεύμα προς τιμή του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρετανίας κ. Νικήτα παρέθεσε την Τρίτη 19/07/22 η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας .

Προσκεκλημένοι ήταν ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου ΦΝΘ ο Αιδεσιμολογιότατος πατέρας Ελευθέριος, η πρόεδρος του εμποροεπαγγελματοβιοτεχνικό σωματείο “Οι Φίλιπποι” Ευγενία Φιλόσογλου, ο πρόεδρος του συλλόγου Θυατείρων Γιώργος Παπαγιανόπουλος καθώς και μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Ο κ. Καββαθάς απένειμε τιμητική πλακέτα στο Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μ. Βρετανίας κ. Νικήτα τιμώντας τον για το ιδιαίτερα μεγάλο φιλανθρωπικό και ανθρωπιστικό του έργο.

Επίσης στις συζητήσεις του προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Χατζηχρήστου και της προέδρου του εμποροεπαγγελματοβιοτεχνικού σωματείου “Οι Φίλιπποι” κ. Φιλόσογλου  με τον πρόεδρο του συλλόγου Θυάτειρα κ. Παπαγιανόπουλο διατυπώθηκε η δέσμευση του συλλόγου Θυάτειρα να ενισχυθεί η τοπική κοινωνία των Κρηνίδων με τουλάχιστον έναν απινιδωτή στα πλαίσια υποστήριξης της φιλανθρωπικής δράσης.