Καβάλα: Καταγγελίες για φόλες στον Πλατανότοπο

«Τα αθώα πλασματάκια μου βρίσκονται νεκρά το ένα μετά το άλλο, τη στιγμή που βρίσκομαι στην άλλη άκρη της Ελλάδας»: Η καταγγελία έγινε στο Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος»-Δηλητηριάστηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή και αδέσποτα σκυλιά

Αποδέκτης καταγγελίες για θάνατο ζώων από φόλες έγινε το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος». Το περιστατικό έγινε στον Πλατανότοπο της Καβάλας, με την καταγγέλλουσα να αναφέρει ότι οι φόλες ρίχτηκαν μέσα στην αυλή του σπιτιού της μητέρας της, ενώ πριν λίγες μέρες δηλώνει ότι στην ίδια περιοχή θανατώθηκαν και αδέσποτα σκυλιά.

Η καταγγελία για τις φόλες

Ονομάζομαι Κ……α Τ……η και κατάγομαι από τον Πλατανότοπο Καβάλας. Πριν από λίγο δέχτηκα τηλεφώνημα από τη μητέρα μου (αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι στον τόπο σπουδών μου) πως βρήκε δηλητηριασμένες 3 από τις γάτες μας, μια άλλη να ξερνάει και κατάφερε να τη σώσει και μια είναι άφαντη.

Πρόκειται για δικά μας ζωάκια που προσέχουμε είτε από μωράκια στην αυλή μας (έχουμε μεγάλη έκταση με κήπο) είτε τα έχουμε μαζέψει από τον δρόμο και τρώνε αποκλειστικά από εμάς και δεν απομακρύνονται από το σπίτι, πράγμα που σημαίνει πως το τέρας που ρίχνει δηλητήριο ουσιαστικά το έριξε μέσα στο σπίτι μας!

Πριν από 2-3 μέρες, νεκρά βρέθηκαν και δύο αδέσποτα σκυλάκια της γειτονιάς, ενώ και άλλες γάτες της γειτονιάς είναι άφαντες εδώ και μέρες. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ο γείτονάς μας ισχυρίζεται πως ξέρει ποιος το έκανε, αλλά δε μιλάει.

Θα κινήσω κάθε νόμιμη διαδικασία για να πληρώσει κάθε τέρας που έσπειρε τον θάνατο μέσα στο ίδιο μου το σπίτι! Για αρχή θα σας αποστείλω τις φρικιαστικές εικόνες που αντίκρυσε πρωί πρωί η μητέρα μου. Παρακαλώ να γίνει η κατάλληλη κινητοποίηση μέσω σόσιαλ, ώστε ο κόσμος να πληροφορηθεί!

Συγγνώμη για το τεράστιο κείμενο, αλλά ειλικρινά είμαι σε σύγχυση, καθώς μαθαίνω πως τα αθώα πλασματάκια μου βρίσκονται νεκρά το ένα μετά το άλλο, τη στιγμή που βρίσκομαι στην άλλη άκρη της Ελλάδας και δεν μπορώ να δράσω!