Καβάλα: Το Φεστιβάλ Χρωμάτων επανέρχεται στο πάρκο Φαλήρου

Μια πολύχρωμη γιορτή με πλήθος δράσεων για μικρά και... μεγάλα παιδιά έρχεται και πάλι φέτος να δώσει χρώμα στην πόλη, αυτήν τη φορά στο πλαίσιο του Cosmopolis Festival 2022

Το έναυσμα για την πιο… επιθετική εκδήλωση αγάπης έρχεται μέσα από την επιστροφή της μεγαλύτερης γιορτής φιλίας, έρωτα, χαράς, ψυχαγωγίας, αισιοδοξίας και διαφορετικότητας. Το όνομα αυτής… Φεστιβάλ Χρωμάτων. Μετά από 3 χρόνια απουσίας, η μεγάλη γιορτή επιστρέφει ανανεωμένη, με ελεύθερη είσοδο!

Το Φεστιβάλ Χρωμάτων, μια γιορτή για μικρά και… μεγάλα παιδιά θα πραγματοποιηθεί για 4η χρονιά το Σάββατο 27 Αυγούστου από τις 18:00 στο πάρκο Φαλήρου στην Καβάλα.

Το Φεστιβάλ έχει ως κύριο θέμα τα χρώματα με τη συνοδεία τεχνών και παράλληλων δραστηριοτήτων. Μουσικές συναυλίες, παιδικά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης και extreme αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά και νέους θα διεξαχθούν κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της σειράς δράσεων του Cosmopolis Festival 2022 το οποίο αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την ιδέα.