Θάσος: Θλίψη για τον θάνατο του Σωτήρη Γκούμα

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τις ομάδες που αγωνίστηκε στο παρελθόν, ο άτυχος 56χρονος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην επαρχιακή οδό Λιμεναρίων-Ποτού

Θλίψη έχει σκορπίσει στον ποδοσφαιρικό, και όχι μόνο, κόσμο της Θάσου η είδηση του θανάτου του Σωτήρη Γκούμα σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε την Τετάρτη στο δρόμο Λιμεναρίων – Ποτού. Ο 56χρονος άτυχος οδηγός της μοτοσυκλέτας, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία του νησιού και ιδιαίτερα των νότιων περιοχών του, τόσο από την επαγγελματική του ενασχόληση όσο και από την παρουσία του στις ποδοσφαιρικές ομάδες της Αναγέννησης Λιμεναρίων και της Δόξας Θεολόγου – Ποτού, όπου αγωνίστηκε στη θέση του τερματοφύλακα. Οι δύο ομάδες όσο και η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον τραγικό θάνατο του και εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του.

Δόξα Θεολόγου-Ποτού: Από σήμερα η οικογένεια μας θα είναι πιο φτωχή

Η ανακοίνωση της Δόξας τονίζει ότι η οικογένεια της ομάδας θα είναι πιο φτωχή. «Από σήμερα η οικογένεια της Δόξας Θεολόγου Ποτού, θα είναι πιο φτωχή. Δε μπορεί κανένας να πιστέψει ότι ο Σωτήρης Γκούμας, δεν είναι κοντά μας. Σωτήρη, σε ευχαριστούμε για όσα μας έδωσες. Καλό ταξίδι. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Αναγέννηση Λιμεναρίων: Θλίψη για τον άδικο χαμό του Σωτήρη Γκούμα

Από τη μεριά της η Αναγέννηση Λιμεναρίων εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του πρώην ποδοσφαιριστή της. «Το σύνολο του ποδοσφαιρικού κόσμου των Λιμεναρίων εκφράζει την θλίψη του για τον άδικο χαμό του Σωτήρη Γκούμα. Η προσφορά του στην ομάδα ήταν πολύ σημαντική στα τόσα χρόνια θητείας του ως τερματοφύλακας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

ΕΠΣ Καβάλας: Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της ΕΠΣ Καβάλας η οποία εύχεται δύναμη και κουράγιο στους οικείους του Σωτήρη Γκούμα. «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εκφράζει τη θλίψη της για τη ξαφνική απώλεια του  πρώην τερματοφύλακα της Δόξας Θεολόγου Ποτού, Σωτήρη Γκούμα. Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Καβάλας εύχονται δύναμη και κουράγιο στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το Σωτήρη Γκούμα».