Δήμος Θάσου: Επισκευές και συντηρήσεις σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Οι παρεμβάσεις θα γίνουν στο ΕΠΑΛ Καλλιράχης, στο Γυμνάσιο-Λύκειο Λιμένα και στο Γυμνάσιο Λιμεναρίων

Την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται συνεχώς εργασίες επισκευής και συντήρησης των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θάσου από την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θάσου σε στενή συνεργασία με το Δήμο Θάσου.

Ειδικότερα μέχρι την παρούσα χρονική στιγμή έχουν ολοκληρωθεί οι παρακάτω εργασίες :

  • Εξωτερικός χρωματισμός των 2 νέων αιθουσών του Παραρτήματος ΕΠΑΛ Καλλιράχης Θάσου και προμήθεια εξοπλισμού (γραφεία, θρανία, καρέκλες, πίνακες κλπ).
  • Στεγανοποίηση – υδρομόνωση στέγης του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Λιμένα Θάσου και πλήρη επισκευή 6 WC (4 μαθητών και 2 καθηγητών) του Γυμνασίου Λιμένα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα και πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους έχουν ήδη δρομολογηθεί και σύντομα ξεκινά η εκτέλεση των παρακάτω εργασιών:

  • Ασφαλτόστρωση του αύλιου χώρου του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Λιμένα Θάσου και του Γυμνασίου Λιμεναρίων
  • Εξωτερικός χρωματισμός του Γυμνασίου Λιμεναρίων.

Ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Θάσου Γιώργος Κουτσουμανής, σχετικά δήλωσε:

«Συνεχίζουμε να επισκευάζουμε και να συντηρούμε τα σχολεία μας.

Φροντίζουμε η μαθητική κοινότητα του νησιού μας όταν επιστρέψει στα θρανία να κάνει μάθημα σε ένα ασφαλέστερο και ομορφότερο σχολικό περιβάλλον, στο οποίο θα μπορεί να αποδώσει καλύτερα».

Ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης δήλωσε, σχετικά δήλωσε:

«Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σθεναρά, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας και με σχέδιο, για την βελτίωση των υποδομών εκπαίδευσης προς όφελος των παιδιών της Θάσου που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας».