Καβάλα: Εις γάμου κοινωνίαν οδηγήθηκε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Μιχαηλίδης [φωτογραφίες]

Με έντονο το... αυτοδιοικητό άρωμα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Καβάλα-Ακολούθησε το Μυστήριο της Βαφτίσεως του νέου μέλους της οικογένειας

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Γεωργοπούλου παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής 31 Ιουλίου 2022 ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Προγραμματισμού, Ψηφιακών Υπηρεσιών και Νεολαίας, Γιώργος Μιχαηλίδης στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Καβάλα.

Όπως ήταν φυσικό, ο γάμος είχε έντονο το… αυτοδιοικητικό άρωμα, καθώς σύσσωμη η Διοίκηση του Δήμου Καβάλας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Θόδωρο Μουριάδη, έδωσε το «παρών», όπως και αρκετά μέλη της τέως Διοίκησης και νυν δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως η τέως Δήμαρχος, Δήμητρα Τσανάκα, η Ευαγγελία Δρακονάκη, ο Δήμος Τουλκίδης και ο Ηλίας Καλανταρίδης.

Ακολούθησε το Μυστήριο της Βαφτίσεως του νέου μέλους της οικογένειας, του μικρού Ιωάννη, υπό το γεμάτο περηφάνια βλέμμα του νεόνυμφου ζευγαριού.

Από την πλευρά μας τους ευχόμαστε βίο ποιοτικό και ανθόσπαρτο και στον μικρό Ιωάννη μια ζωή γεμάτη φώτιση, υγεία και χαρές.