Δύο νεκροί λουόμενοι μέσα σε μια μέρα σε παραλίες του Παγγαίου και της Θάσου

Οι λουόμενοι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από τις παραλίες της Ρέμβης στη Νέα Ηρακλίτσα και του Καρνάγιου στον Λιμένα της Θάσου αντίστοιχα

Δύο νεκροί λουόμενοι μέσα σε μια μέρα ανασύρθηκαν από τις θαλάσσιες περιοχές της Νέας Ηρακλίτσας στον Δήμο Παγγαίου και του Λιμένα της Θάσου αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Αυγούστου 2022 ένας 90χρονος ημεδαπός από την παραλία «Ρέμβη» Καβάλας, στη Νέα Ηρακλίτσα.

Ο 90χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή η οποία διενεργεί την προανάκριση για το περιστατικό, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Στη δεύτερη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 4 Αυγούστου 2022, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θάσου για ύπαρξη σορού στη θαλάσσια περιοχή «Καρνάγιο» στον Λιμένα της Θάσου.

Άμεσα στην εν λόγω περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για σορό άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα ΕΚΑΒ του Κέντρου Υγείας Πρίνου, ενώ στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε από οικείους του και πρόκειται για 55χρονο αλλοδαπό. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.