Ρεγγίνα Μακέδου: Μη με πείτε τυχερή, δεν μου αρέσει καθόλου…

Η Καβαλιώτισσα χορεύτρια έχασε 17 κιλά μέσα σε 50 μέρες, αλλά συνεχίζει να αγωνίζεται «με μία θετική στάση κυρίως για 'μένα, αλλά και για τους δικούς μου»

Η Ρεγγίνα Μακέδου επέστρεψε στα social media μιλώντας ξανά για την εμπειρία της από τη «μάχη» που δίνει με τη λευχαιμία. Πριν από λίγο καιρό, η Καβαλιώτισσα χορεύτρια έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών, είχε μία επιπλοκή και συνεχίζει τη θεραπεία της. Μάλιστα, έκανε γνωστό, ότι έκανε τη 10η φωτοθεραπεία.

Σήμερα, η Ρεγγίνα Μακέδου αποκάλυψε μέσω του Instagram την τεράστια απώλεια κιλών που είχε λόγω του προβλήματος υγείας. Όπως έγραψε μέσα από story, έχασε 17 κιλά μέσα σε 50 ημέρες, ενώ εξήγησε ότι επειδή βγαίνει φωτογραφίες δε σημαίνει ότι είναι και καλά.

«Μου λέτε πολλοί ότι αδυνάτισα… Έχασα 17 κιλά σε 50 μέρες», έγραψε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μη με πείτε τυχερή, δεν μου αρέσει καθόλου. Έχω χάσει μυϊκή μάζα και απλά έχω 2 πόδια καλαμάκια. Δε μπορούσα να φάω για πάρα πολλές μέρες, αλλά και τα φάρμακα πολλές φορές κόβουν την όρεξη. Να σας πω την αλήθεια, πήρα ήδη 2 κιλά. Χάρηκα τόοοσο πολύ βέβαια. Τα πήρα σε 2 εβδομάδες τρώγοντας μόνο μακαρόνι, ρύζι, πατάτα, καααάθε μέρα. Είναι κάτι που φυσικά συμβαίνει σε πολλούς… Δεν έχω σκοπό να πάρω και τα 17.

»Όλοι εδώ στα εξωτερικά που παλεύουμε, παλεύουμε όσο πιο αισιόδοξα μπορούμε… Με τις θεραπείες μας, τις εξετάσεις μας, τα άγχη μας, τους φόβους μας. Κάθε επίσκεψη είναι ένα “σε παρακαλώ Θεέ μου να ‘μαι καλά” για όλους μας και είμαστε πολλοί! Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι είμαι καλά και όλα τελείωσαν. Ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος, απλά τον περπατάω όποτε μπορώ με τρέλα.

»Γενικά η διαδικασία της αποκατάστασης όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι εύκολη. Και εγώ πέφτω και κλαίω και φοβάμαι και νευριάζω, είμαι άνθρωπος. Προσπαθώ πολύ να κρατήσω μία θετική στάση κυρίως για ‘μένα, αλλά και για τους δικούς μου που τελικά αυτοί με κρατάνε όρθια. Όμως κάθε μέρα, κάθε μέρα μόλις ανοίγω τα μάτια μου χαμογελάω και λέω ευχαριστώ. Και πάντα, ακόμα και όταν είμαι στα κάτω μου, βρίσκω τον λόγο να πω ευχαριστώ», έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.