Το τελευταίο «αντίο» στην Ντίνα Τσολακίδου και η παράκληση της οικογένειας

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει την Πέμπτη 11 Αυγούστου στις 11:00 στα κοιμητήρια της κοινότητας Παλαιοχωρίου-Το τελευταίο «κατευόδιο» από τον Δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη και την ΕΣΗΕΜ-Θ

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της δημοσιογράφου, Ντίνας Τσολακίδου, σε ηλικία μόλις 49 ετών. Όπως αναφέρει η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης σε ανακοίνωσή της, με την οποία «αποχαιρετά» τη δημοσιογράφο που ήταν μέλος της, «η Κωνσταντινιά Τσολακίδου, γεννημένη στην Ελευθερούπολη Καβάλας, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ και από το 1997 εργαζόταν στην εφημερίδα “Αθλητική Μακεδονίας-Θράκης”. Εργάστηκε επίσης σε εφημερίδες της Καβάλας, όπως η “Εβδόμη”, το “Χρονόμετρο”, καθώς και στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Παγγαίου. Διατηρούσε την αθλητική ιστοσελίδα Kavalasports από το 2013. Η ΕΣΗΕΜ-Θ συλλυπείται τους οικείους της και “αποχαιρετά” την τόσο πρόωρα χαμένη συνάδελφο».

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει το πρωί της Πέμπτης 11 Αυγούστου 2022 στις 11:00 στα κοιμητήρια της κοινότητας Παλαιοχωρίου. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν για την ενίσχυση του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοχωρίου, του οποίου υπήρξε ενεργό μέλος.

Το τελευταίο «αντίο» από τον Δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη

ΝΤΙΝΑ μου δεν προλάβαμε… Η Ντίνα Τσολακίδου δεν είναι πια κοντά μας. Είχαμε την χαρά να εργάζεται κατά περιόδους στον Δήμο μας. Ήταν ένα κόσμημα της αθλητικής δημοσιογραφίας με σπουδαία παρουσία για πολλά χρόνια στον χώρο.

Η Ντίνα έδωσε μια μεγάλη μάχη. Αφήνει πίσω παρακαταθήκη το έργο της, το οποίο θα είναι σημείο αναφοράς για όλα τα νέα παιδιά τα οποία θέλουν να ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Ντίνα, καλό ταξίδι