1ο Μουσικό Σταυροδρόμι Φιλίππων στις Κρηνίδες

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων με συνδιοργανωτή το Επιμελητήριο Καβάλας και υποστηρικτή τον Δήμο Καβάλας-Προσκεκλημένος είναι ο τραγουδιστής Άρης Μακρής

Το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 στις 21:30 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο 1ο Μουσικό Σταυροδρόμι Φιλίππων στις Κρηνίδες με προσκεκλημένο τον γνωστό τραγουδιστή, Άρη Μακρή.

«Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι βάζοντας τη μουσική στο επίκεντρο, δίνοντας ζωή στον τόπο μας και επιβεβαιώνοντας ότι ο πολιτισμός δεν παύει ποτέ να είναι… είδος πρώτης ανάγκης» αναφέρει το «προσκλητήριο» της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων με συνδιοργανωτή το Επιμελητήριο Καβάλας και υποστηρικτή τον Δήμο Καβάλας. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για τον Άρη Μακρή

Ο Άρης Μακρής είναι τραγουδιστής της ποπ, γεννημένος στην Αθήνα. Υπήρξε υποψήφιος για Mad Video Music Award πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη. Το 2013 επιλέχθηκε για τον σχηματισμό του group Boys and Noise μέχρι το 2016 όπου τα μέλη του συνέχισαν solo καριέρα. Έχει συμμετάσχει στο Just the two of us ως ζευγάρι με την Έρρικα Πρεζεράκου. Εκτός από τραγουδιστής είναι και ηθοποιός. Δείγματα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις: Οικογένεια Άνταμς, Mamma Mia με τη Δέσποινα Βανδή, Σκρουτζ- The musical. Επίσης συνεργάζεται με την γνωστή δισκογραφική εταιρία Panik Records.