Με παρατεταμένο χειροκρότημα το τελευταίο κατευόδιο στον Πέτρο Ταχματζίδη

Σύντροφοι και φίλοι του προέδρου του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Καβάλας τον αποχαιρέτησαν στα νεκροταφεία της Καβάλας

Τον σύντροφο Πέτρο Ταχματζίδη αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Τρίτης 30 Αυγούστου, στα νεκροταφεία Καβάλας η οικογένεια του, η Επιτροπή Περιοχής ΑΜΘ του ΚΚΕ, η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας, το Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ, σωματεία και συνδικαλιστές της περιοχής, συνάδελφοί του, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, ο λαός της πόλης.

Τον Πέτρο Ταχματζίδη συνόδεψαν μέχρι την τελευταία του κατοικία η σημαία του Κόμματος και ο Ριζοσπάστης, ο καθημερινός του σύντροφος.

Επικήδειο αποχαιρετισμό έκανε εκ μέρους της Επιτροπής Περιοχής ΑΜΘ ο γραμματέας της, Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Για την προσφορά και τη ζωή του Πέτρου Ταχματζίδη μίλησε ο Απόστολος Σοφιανός εκ μέρους της Ομοσπονδίας συνταξιούχων ΙΚΑ και του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Καβάλας.

Παραστάθηκαν ως τιμητική φρουρά μέλη της Επιτροπής Περιοχής ΑΜΘ του ΚΚΕ, της Τομεακής Επιτροπής Καβάλας, της ΚΟΒ Κεντροανατολικών Συνοικιών, του Τομεακού Συμβουλίου Καβάλας της ΚΝΕ, συνταξιουχικών σωματείων, του σωματείου οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Καβάλας, του συλλόγου γυναικών.