Δωρεά σχολικών ειδών από την Energean σε μαθητές της Θάσου

Με τη δράση που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζονται έμπρακτα μαθητές του νησιού που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες με την δωρεά σχολικών ειδών

Στα πλαίσια της δράσης του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Θάσου και του Δήμου Θάσου για την συγκέντρωση σχολικών ειδών, ώστε να μην μείνει κανείς μαθητής χωρίς σχολικά, επισκέφθηκε την Παρασκευή 2/9 τον Δήμαρχο Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη ο Ευάγγελος Λεώβαρις, εκ μέρους του τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean, συνοδευόμενος από τον Αρτέμη Μπαρμπούνη, υπεύθυνο Εταιρικών Υποθέσεων της Energean στην Καβάλα, ανακοινώνοντάς του τη δωρεά σχολικών ειδών από την Energean σε μαθητές της Θάσου.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Energean στηρίζει έμπρακτα μαθητές της Θάσου που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες με την δωρεά σχολικών ειδών.

H δωρεά πραγματοποιείται προς τους μαθητές της Θάσου, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean, ώστε να μην υπάρχει μαθητής στην έναρξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς χωρίς τα απαραίτητα σχολικά είδη.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Energean και την Διοίκησή της για την ευγενική έμπρακτη προσφορά τους και την φετινή σχολική χρονιά προς τους μαθητές της Θάσου.

Ευχόμαστε η πράξη τους αυτή να βρει και άλλους μιμητές».