Καβάλα: Από τη μια λωρίδα η κυκλοφορία των οχημάτων στην Καλαμίτσα

Λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από την πτώση λαδιών, έκλεισε η μια λωρίδα προς την έξοδο της πόλης δημιουργώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση – Συνεργεία του Δήμου Καβάλας καθαρίζουν τον δρόμο

Πολύ μεγαλύτερο, απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς, είναι το πρόβλημα που υπάρχει στην Καλαμίτσα από την πτώση λαδιών στο οδόστρωμα από την στάση Αμπελάκι έως το φανάρι! Η ολισθηρότητα στον δρόμο είναι μεγάλη, παρά το γεγονός ότι η Τροχαία έσπευσε άμεσα στο σημείο και ρίχτηκαν ροκανίδια και άμμος.

Προκειμένου να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα, αποφασίστηκε να κλείσει η μια λωρίδα κυκλοφορίας (με κατεύθυνση προς την έξοδο της πόλης), ενώ έχει τοποθετηθεί και σήμανση, έτσι ώστε οι οδηγοί των οχημάτων να γνωρίζουν την επικινδυνότητα του σημείο. Εξαιτίας αυτών των μέτρων παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση στην οδό Τενέδου, μετά τα Δικαστήρια, μιας και η κίνηση εξυπηρετείται μόνο από μια λωρίδα.

Στην προσπάθεια διευθέτησης του σοβαρού ζητήματος που προέκυψε, έχουν εμπλακεί και συνεργεία του Δήμου Καβάλας που καθαρίζουν τον δρόμο, ενώ στο έργο καθαρισμού συνέδραμαν τόσο οι αστυνομικοί όσο και ο ιδιώτης από το μηχάνημα του οποίου «έφυγαν» τα λάδια.