Φονικό στη Χρυσούπολη: Άκρως μεθοδευμένη η εκτέλεση του 52χρονου. Πισώπλατα έγινε το μοιραίο χτύπημα

Λεπτό προς λεπτό οι κινήσεις του δράστη - Προσέγγισε το θύμα του πεζός, του κατάφερε το μοιραίο χτύπημα και μάζεψε τον χρησιμοποιημένο κάλυκα για να σβήσει τα ίχνη του...

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 52χρονου πατέρα δύο παιδιών τα ξημερώματα της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου 2022 στον περιβάλλοντα χώρο επιχείρησης μαρμάρου στην περιοχή του Νέστου [διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ].

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης της άγριας δολοφονίας ένας ένας, με την Αστυνομία να έχει ήδη σχηματίσει μία λίστα «υπόπτων» από τον ευρύτερο κύκλο του θύματος.

Ο δολοφόνος κινήθηκε μεθοδευμένα, όπως αποδεικνύουν οι κινήσεις του. Προσέγγισε τον τόπο του εγκλήματος πεζός, έχοντας αφήσει το αυτοκίνητό του παρκαρισμένο αρκετά μακριά και περπάτησε μέχρι την επιχείρηση μαρμάρου, στήνοντας «καρτέρι» στο θύμα του, κρυμμένος σε παρακείμενο αρδευτικό κανάλι.

Λίγο πριν τις 06:00 τα ξημερώματα, ο 52χρονος προσήλθε κανονικά για την εργασία του και στάθμευσε το αυτοκίνητό του. Ο δράστης τον πλησίασε προφανώς αθόρυβα και τον πυροβόλησε από κοντινή απόσταση στην πλάτη με κυνηγετική καραμπίνα, με τα σκάγια να προκαλούν διαμπερή τραύματα στην περιοχή της καρδιάς. Ο θάνατος του 52χρονου ήταν ακαριαίος.

Στη συνέχεια, ο δράστης περισυνέλεξε τον κάλυκα από το έδαφος, προφανώς θέλοντας να κρύψει τα όποια ίχνη του, και διέφυγε από τον ίδιο δρόμο από όπου είχε έρθει, μέσα από τους αγρούς.

Ο ένας και μοναδικός, μοιραίος όπως αποδείχθηκε, πυροβολισμός δεν έγινε αντιληπτός από τους υπόλοιπους εργαζόμενους στην επιχείρηση μαρμάρου.

Η Αστυνομία αναζητά περαιτέρω στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης, αφού κανείς δεν είδε τον δράστη να μπαίνει ή να βγαίνει από τον τόπο του εγκλήματος.

Σημειώνεται ότι το θύμα, όπως «μαρτυρά» και η δραστηριότητά του στο Facebook, ήταν κυνηγός. Το γεγονός ότι μια κυνηγετική καραμπίνα τού στέρησε τη ζωή έχει σημειωθεί και αξιολογείται από τις Αρχές.