«Όταν βρεθεί ο φονιάς θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια»: Συντετριμμένος ο θείος του 52χρονου που δολοφονήθηκε στη Χρυσούπολη

Τι λέει για τη στυγερή δολοφονία του ανιψιού του, αλλά και για τον χαρακτήρα του-Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου

Συντετριμμένοι είναι η σύζυγος, τα παιδιά και οι συγγενείς του 52χρονου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ με καραμπίνα νωρίς τα ξημερώματα της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου 2022 έξω από τον χώρο εργασίας του στον επαρχιακό δρόμο Χρυσούπολης-Κεραμωτής στην Καβάλα.

Άνθρωπος πράος, οικογενειάρχης και αφοσιωμένος στο μεγάλωμα των παιδιών του, δούλευε νυχθημερόν προκειμένου να μη τους λείψει το παραμικρό λέει ο θείος του, ο οποίος αδυνατεί να συνειδητοποιήσει την τραγική απώλεια του ανιψιού του.

«Μιλάμε για έναν ακέραιο χαρακτήρα, δεν ξέρω αν έχω λόγια να σας πω τι παιδί ήταν. Και τώρα έγινε αυτό. Παναγία μου να βοηθήσεις και να δώσεις υπομονή στη γυναίκα του, στα παιδιά του, στη μάνα του. Πρέπει να βρεθεί αυτός που τον σκότωσε, πρέπει να γίνουν τα αδύνατα δυνατά από την αστυνομία να βρεθεί ο φονιάς και όταν βρεθεί θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια. Πήρε το παλικάρι μας, μακάρι να βρεθεί γρήγορα ο φονιάς», λέει στον Στρατή Λημνιό και στο GRTimes.gr ο θείος του άτυχου 52χρονου.

Ο 52χρονος πατέρας δύο παιδιών δούλευε ως υπεύθυνος βάρδιας σε μαρμαράδικο στην περιοχή της Κεραμωτής Καβάλας. Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έστησε καρτέρι και γύρω στις 05:30 τα ξημερώματα, όταν ο άτυχος άνδρας έφτασε στη δουλειά του και ενώ είχε παρκάρει και ετοιμαζόταν να βγει από το αυτοκίνητό του, τον εκτέλεσε εν ψυχρώ με κυνηγετική καραμπίνα.

Η Αστυνομία συνεχίζει να ερευνά το περιβάλλον του άτυχου 52χρονου για τον εντοπισμό του δολοφόνου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θέμα χρόνου η σύλληψή του.