Καβάλα: Ματαιώνεται οριστικά η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στο Akontisma

Η συναυλία δε θα πραγματοποιηθεί λόγω φορτωμένου προγράμματος της καλλιτέχνιδας-Τι θα γίνει με όσους έχουν αγοράσει ήδη εισιτήριο

Ματαιώνεται οριστικά η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στο Akontisma στη Νέα Καρβάλη της Καβάλας, σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών, λόγω φορτωμένου προγράμματος της τραγουδίστριας, με το ραντεβού να ανανεώνεται για το 2023.

Παράλληλα, δίνονται οδηγίες για το πώς μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω όσοι και όσες αγόρασαν εισιτήριο για τη συναυλία.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών για τη ματαίωση της συναυλίας

Ζητάμε προκαταβολικά συγγνώμη από τη μεριά μας για την αρκετά αργοπορημένη απάντησή μας σχετικά με τη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στο θέατρό μας!

Λαμβάναμε καθημερινά υπόψιν όλα τα μηνύματα που μας στέλνατε σχετικά με την νέα ημερομηνία της συναυλίας της Έλενας Παπαρίζου, αλλά δυστυχώς δεν ήταν κάτι που ήταν στο χέρι μας.

Όπως κι εσείς έτσι κι εμείς είμασταν σε κατάσταση αναμονής απάντησης από την καλλιτέχνιδα και το management της. Δυστυχώς η συγκεκριμένη συναυλία ακυρώνεται λόγω φορτωμένου προγράμματος της καλλιτέχνιδας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το καλοκαίρι το 2023!

Όσοι έχετε αγοράσει εισιτήρια από το Υποβρύχιο (Καβάλα) και το Κυριακίδης Travel (Δράμα), μπορείτε από αύριο (Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022) να λάβετε τα χρήματά σας πίσω! Όσοι έχετε αγοράσει τα εισιτήριά σας μέσω του δικτύου της viva.gr (Public & Wind), παρακαλούμε να στείλετε e-mail για την επιστροφή στο [email protected].

Ευχαριστούμε για την υπομονή και την στήριξη σας και φέτος το καλοκαίρι ραντεβού του χρόνου!