Φονικό στη Λεκάνη Καβάλας: Τι έδειξαν τα ευρήματα από την αυτοψία στον τόπο του εγκλήματος

Πρώτα σκότωσε το βρέφος-Στη Γερμανία η κηδεία της 31χρονης και του παιδιού της-Ο πατέρας του 56χρονου δράστη και αυτόχειρα δε θα παραστεί στην κηδεία του γιου του-Αύριο αναμένεται να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή στις σορούς

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 αναμένεται να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή στις σορούς της 31χρονης μητέρας, του 10 μηνών βρέφους και του 56χρονου κτηνοτρόφου, που τους εκτέλεσε εν ψυχρώ στη Λεκάνη Καβάλας και στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, τα ευρήματα που προέκυψαν από την αυτοψία που έγινε στον τόπο του εγκλήματος από την ιατροδικαστή, δείχνουν ότι ο 56χρονος πυροβόλησε και σκότωσε από πολύ κοντινή απόσταση και πισώπλατα τα θύματά του.

Πρώτα φέρεται να σκότωσε το βρέφος, στη συνέχεια την πρώην σύντροφό του και ελάχιστα λεπτά αργότερα έβαλε τέλος στη ζωή του, ρίχνοντας την τελευταία βολή στο κεφάλι του.

Το μεσημέρι του Σαββάτου αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής που θα γίνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κομοτηνής. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η κηδεία της 31χρονης και του βρέφους θα γίνουν στη Γερμανία, κατόπιν εντολής της μητέρας του θύματος.

«Δε θα πάω στην κηδεία του γιου μου»

«Δε θα πάω στην κηδεία του γιου μου» ανέφερε ο πατέρας του 56χρονου δράστη που το πρωί της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου 2022 σκότωσε την πρώην σύντροφό του και το μερικών μηνών παιδί τους στην Καβάλα, λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του με την κυνηγετική καραμπίνα, στον στάβλο που διατηρούσε στο χωριό Λεκάνη του Δήμου Νέστου.

Ο ηλικιωμένος τόνισε ότι εδώ και αρκετά χρόνια δεν είχε επαφές με τον γιο του. «Δεν ξέρω τίποτα. Δε μιλούσα με τον γιο μου, ούτε είχα δει το εγγονάκι μου. Κάτι τέτοιο θα το έκανε μόνο ένας τρελός, τρελός όμως δεν ήταν. Δε θα πάω στην κηδεία του γιου μου», ανέφερε ο πατέρας του δράστη.

*Πηγή: protothema