Έγκλημα στη Λεκάνη Καβάλας: «Εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει». Τι έγραφε το σημείωμα που άφησε ο δολοφόνος

Δεν έγραφε τους λόγους που τον οδήγησαν στις αποτρόπαιες πράξεις του-Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Καβάλας μετά το διπλό φονικό της 31χρονης Άννας και του μόλις 10 μηνών γιου της από τον 56χρονο πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, ο οποίος αφού τους σκότωσε, αυτοκτόνησε.

Ο Ευκλείδης Καλογερίδης, ο οποίος διατηρεί καφενείο στην Λεκάνη Καβάλας και ήταν οικογενειακός φίλος του ζευγαριού, μίλησε στον ΑΝΤ1 και υποστήριξε ότι υπήρχε ένταση στην σχέση του 56χρονου με την εν διαστάσει και κατά 25 χρόνια νεότερη σύντροφό του, με επίκεντρο τον χωρισμό τους και την τύχη του παιδιού.

Μετά από μια δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του λίγων μηνών παιδιού και ενώ η απόφαση έδειχνε να κλίνει υπέρ της μητέρας, ο άνδρας, που τελευταία σύμφωνα με τον φίλο του είχε χάσει αρκετά κιλά και εμφανιζόταν πιεσμένος και προβληματισμένος, αποφάσισε να σκοτώσει το παιδί του και την γυναίκα με την οποία το έφεραν μαζί στην ζωή και εν συνεχεία να βάλει τέλος στην ζωή του.

Μάλιστα όπως είπε, στο σπίτι του 56ρονου βρέθηκε ένα σημείωμα του αυτόχειρα που έλεγε ότι «εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει». Το σημείωμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, εντοπίστηκε πάνω σε τραπέζι. Σε αυτό δεν έγραφε τους λόγους που τον οδήγησαν στις αποτρόπαιες πράξεις του, αλλά περιέγραφε τα όσα έζησε εκεί με τη γυναίκα που της πήρε τελικά τη ζωή. Μεταξύ άλλων έλεγε ότι «σε αυτό το δωμάτιο γνωρίστηκα με την Άννα, σε αυτό το δωμάτιο ερωτευτήκαμε και ανταλλάξαμε το πρώτο μας φιλί».

Το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου 2022 αναμένεται να ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κομοτηνής στις σορούς της άτυχης μητέρας και του βρέφους.

*Πηγή: protothema.gr