Φονικό στη Λεκάνη Καβάλας: Ό,τι οικονομίες είχε το θύμα, είχαν πάει στην επιχείρηση του δολοφόνου της

Η Άννα δεν σκόπευε να το βάλει στα πόδια και να φύγει για τη Γερμανία όπως πίστευε ο 56χρονος δολοφόνος και πρώην σύντροφός της-Η 31χρονη φοβόταν και κατέγραφε τις συνομιλίες με τον κτηνοτρόφο στις συναντήσεις τους

Νέα στοιχεία σχετικά με το διπλό φονικό στη Λεκάνη της Καβάλας έρχονται στο «φως» καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε ενισχύσει με μεγάλο χρηματικό ποσό τον 56χρονο πρώην σύντροφό της.

Πριν από τρεις μήνες, όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, διαπίστωσε -αφού η ίδια είχε γίνει μητέρα και αφού είχε εξαντληθεί από ψυχολογικής άποψης βλέποντας πως οι συνθήκες διαβίωσης δεν ταιριάζουν στο παιδί της- πως δεν έχει άλλα χρήματα, καθώς ό,τι οικονομίες είχε, είχαν πάει στην επιχείρηση του πρώην συντρόφου της η οποία δεν πήγαινε καθόλου καλά. Του είχε δανείσει 15.000 ευρώ.

Ωστόσο, δε σκόπευε να το βάλει στα πόδια και να φύγει για τη Γερμανία, όπως ο 56χρονος θεωρούσε. Απόδειξη, σύμφωνα με τον Alpha, όταν έγινε το δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού, οι δικηγόροι της του διαβεβαίωσαν ότι θα χρειαστεί να μεταβεί στη Γερμανία για να τακτοποιήσει κάτι κληρονομικές υποθέσεις που προέκυψαν από τον θάνατο της γιαγιάς της.

Μάλιστα, ο 56χρονος είχε την 31χρονη κοπέλα ως βοηθό στο μαντρί η οποία ακόμη και με το νεογέννητο στον μάρσιππο, σύμφωνα με το Star, πριν ακόμη σαραντίσει, πήγαινε και δούλευε σκληρά δίπλα του.

«Η Άννα φοβόταν και κατέγραφε τις συνομιλίες με τον κτηνοτρόφο»

Συγγενικά πρόσωπα της 31χρονης, σύμφωνα με το Star, λένε πως η γυναίκα φοβόταν και κατέγραφε τις συνομιλίες με τον κτηνοτρόφο στις συναντήσεις τους.

Μάλιστα, η Αστυνομία έχει πάρει το κινητό της και αν η 31χρονη Άννα έχει καταγράψει τη συνομιλία και στη μοιραία συνάντησή τους στο μαντρί, τότε θα υπάρχει το ηχητικό ντοκουμέντο της τραγωδίας.

«Έγραφε με το κινητό η κοπέλα… Φοβόταν…», λέει η θεία της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, συμβουλεύοντας τις γυναίκες να μιλούν και να φεύγουν σε ανάλογες καταστάσεις.

Επίσης, σύμφωνα με το Star, ο δολοφόνος ήθελε να τιμωρήσει την Άννα, για αυτό και πυροβόλησε πρώτα το βρέφος τους. Ήθελε, δηλαδή, να νιώσει τον φρικτό πόνο της απώλειας, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα πριν την πυροβολήσει και έτσι, αποφάσισε να σκοτώσει πρώτα το παιδί.

*Πηγή: protothema.gr