Το Βουλγαρικό σχολείο Καβάλας ευχαριστεί τον Δήμο Καβάλας

Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου πραγματοποίησε μια σειρά από παρεμβάσεις στο κτήριο του σχολείου προκειμένου να ξεκινήσει με ασφάλεια η νέα σχολική χρονιά

Το Βουλγαρικό Σχολείο «Άγιος Ιωάννης της Ρίλας» του παραρτήματος Καβάλας, με ανακοίνωση ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Καβάλας , και πιο συγκεκριμένα τον Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Καβάλας Γιάννη Ιακωβίδη και τον Διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας Μάκη Χαραλαμπίδη για την άριστη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια για την έναρξη της σχολικής χρονιάς για το Βουλγαρικό Σχολείο Καβάλας.

Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν σοβαρές παρεμβάσεις της τεχνικής υπηρεσίας σε όλα τα επίπεδα για την ασφαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς. Γονείς και μαθητές και η διοίκηση του Βουλγαρικού Σχολείου ευχαριστούν θερμά για την άμεση παρέμβαση και την πολύτιμη βοήθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας σε όλους του τομείς.

Το Βουλγαρικό Σχολείο Καβάλας και η διευθύντρια του Dr.Οικονομικών και Διοίκησης Στάνκα Κόλεβα εύχονται καλό υπόλοιπο σχολικής χρονιάς σε όλους τους μαθητές του Δήμου Καβάλας.