Οι βενζινοπώλες της Καβάλας εκλέγουν νέα Διοίκηση

Πότε θα γίνουν οι εκλογές στο Σωματείο Βενζινοπωλών Νομού Καβάλας και ποια η διαδικασία για όσους και όσες ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Βενζινοπωλών Νομού Καβάλας, έχοντας υπόψη τις διατάξεις του καταστατικού του περί διεξαγωγής αρχαιρεσιών και τη συμπλήρωση της θητείας του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, αποφάσισε ομόφωνα την σύγκληση τακτικής γενικής συνέλευσης η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 στις 17:00.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 στις 18.00 στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Καβάλας (οδός Ερμού, αριθ.13).

Τα θέματα της γενικής συνέλευσης

  1. Ενημέρωση για τις εξελίξεις ως προς τη διανομή πετρελαίου θέρμανσης
  2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  3. Διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας για την ανάδειξη: α) Διοικητικού Συμβουλίου, β) Ελεγκτικής Επιτροπής και γ) Αντιπροσώπων στην ΟΒΕ

Καλούνται τα ενδιαφερόμενα μέλη του Σωματείου να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους 24 ώρες πριν από τις αρχαιρεσίες και να προσέλθουν στη συνέλευση για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ή να εκλεγούν πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι, ενώ δεν επιτρέπεται η εξουσιοδότηση τρίτου για τη συμμετοχή στα όργανα της Διοικήσεως ή στις ψηφοφορίες ακόμη και στενών συγγενών ή συνεργατών.