Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ στην KavalaExpo 2022

Ο Γιώργος Καββαθάς είχε σειρά επαφών και συζητήσεων με εκπροσώπους σωματείων και συλλόγων της ΟΕΒΕΚ, ενώ επισκέφτηκε και τη Λαϊκή Αγορά της Καβάλας

ΠαΜε επισκέψεις σε περίπτερα της Καβάλα EXPO 2022 αλλά και συζητήσεις με πολλούς εκπροσώπους σωματείων και συλλόγων της Ομοσπονδίας Καβάλας ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της επίσκεψης του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καββαθά στην Καβάλα.

Ο κύριος Καββαθάς ενημερώθηκε για τον τρόπο που θέσπισε η διοίκηση της Ομοσπονδίας Καβάλας να κατατίθενται  στο Προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ θέματα προς συζήτηση μέσω του Αντιπροέδρου της και Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ Παναγιώτη Αρσονιάδη. Εξάλλου προς αυτή την κατεύθυνση έχουν ενημερωθεί όλα τα σωματεία της Ομοσπονδίας να καταθέσουν τις προτάσεις τους ενόψει της πρώτης συνεδρίασης του Προεδρείου στην Αθήνα την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου.

Το Σάββατο πριν από την αναχώρηση του, ο Γιώργος Καββαθάς μαζί με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Θόδωρο Χατζηχρήστο και Παναγιώτη Αρσονιάδη, επισκέφτηκαν τη λαϊκή αγορά Καβάλας και συζήτησαν με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του συλλόγου Εμπόρων λαϊκών αγορών Σωτήρη Ιωαννίδη και Χρήστο Τζητζηλικακη Χρήστο θέματα του κλάδου τους.