Ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας πενθεί: «Τα λόγια δεν βγαίνουν εύκολα αυτήν τη στιγμή»

Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Θεοδωρίδη, έναν άνθρωπο που επί 40 χρόνια αφιέρωσε τη ζωή του στο καβαλιώτικο -και όχι μόνον- σκάκι

Για στιγμές όπου «τα λόγια δε βγαίνουν εύκολα» κάνει λόγο ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας, με αφορμή τον θάνατο του Βασίλη Θεοδωρίδη, ένας άνθρωπος που ταύτισε το όνομά του με το σκάκι όχι μόνον στην Καβάλα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, που μύησε αμέτρητα παιδιά στο άθλημα και αφιέρωσε τη ζωή του στην προαγωγή της ευγενούς άμιλλας, του ήθους, της αξιοπρέπειας και του Πολιτισμού.

Το τελευταίο «αντίο» του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας

«Έφυγε» σήμερα αιφνιδίως από τη ζωή ο πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας, Βασίλης Θεοδωρίδης, που επί 40 χρόνια αφιέρωσε τη ζωή του στο Καβαλιώτικο -και όχι μόνον- σκάκι. Για την προσφορά του στο Καβαλιώτικο και Ελληνικό σκάκι δεν είναι ώρα να μιλήσουμε, γιατί και είναι γνωστή σε όλους, αλλά και γιατί τα λόγια δε βγαίνουν εύκολα αυτήν τη στιγμή.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στα Νεκροταφεία. Αύριο ο Σύλλογος θα παραμείνει κλειστός και δε θα διεξαχθούν μαθήματα.