Νοσοκομείο Καβάλας: Εκτός ΜΕΘ και εκτός κινδύνου πλέον ο Θόδωρος Κοκκινίδης!

Ο δημιουργός του Μουσείου Κέρινων Ομοιομάτων νοσηλεύεται πλέον στην Ορθοπαιδική Κλινική και «βλέπει» μπροστά του την αποκατάσταση που απαιτείται μετά από το τροχαίο ατύχημα

Από το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022, έπειτα από δύο μέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, ο Θόδωρος Κοκκινίδης νοσηλεύεται πλέον σε κλίνη της Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΓΝΚ, αφού η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε σημαντικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος δημιουργός του Μουσείου Κέρινων Ομοιομάτων στα Κηπιά είχε εμπλακεί το βράδυ της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου σε τροχαίο ατύχημα στον κόμβο της Εξοχής. Το όχημά του συγκρούστηκε σφοδρά με ΙΧ αυτοκίνητο που έφερε γερμανικές πινακίδες με τον οδηγό του να… εγκαταλείπει το σημείο λίγο μετά και να… αναζητείται ακόμη από τις Αρχές [διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ πατώντας εδώ και εδώ].

Ο Θόδωρος Κοκκινίδης υπεβλήθη αργά το βράδυ μετά το ατύχημα σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και, λίγο μετά, κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ωστόσο, η βελτίωσή της κατάστασής του επέτρεψε στους θεράποντες ιατρούς να τον «βγάλουν» από τη ΜΕΘ και να συνεχίσουν τη νοσηλεία του σε «κανονική» κλίνη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, ο 45χρονος δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο θα απαιτηθεί μακρύς χρόνος αποθεραπείας-αποκατάστασης.