Καβάλα: Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης. Δρομολογείται αναφορά στην Αστυνομία από τη ΔΕΥΑΚ

Σημαντική η ζημιά στην Τσολάκη-Για αγνόηση της ΔΕΥΑΚ και του επιβλέπονταν τεχνίτη της από την εταιρία και τα συνεργεία που τοποθετούν τις οπτικές ίνες κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ

Μετά από αρκετές ώρες, τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Καβάλας αποκατέστησαν το βράδυ της Τρίτης 1 Νοεμβρίου 2022 τη βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης στην οδό Κωνσταντίνου Τσολάκη, στο ύψος της διασταύρωσης με την Εμμανουήλ Μπενάκη και σταδιακά και την υδροδότηση της περιοχής, μια βλάβη οποία προκλήθηκε το απόγευμα από τα έργα για την τοποθέτηση οπτικών ινών [διαβάστε εδώ].

Σύμφωνα με τη ΔΕΥΑΚ, το συγκεκριμένο περιστατικό δε γίνεται πρώτη φορά. Όπως αναφέρει στο KAVALA POST ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας, Απόστολος Χρόνης, η Υπηρεσία έχει ορίσει επιβλέποντα τεχνίτη για να δείχνει τα δίκτυα ύδρευσης στα συνεργεία τα οποία τοποθετούν τις οπτικές ίνες, ωστόσο, όπως αναφέρει, αγνοείται συστηματικά η εν λόγω συμφωνία. «Έχουμε συμφωνήσει να κόβουν με τη φρέζα μέχρι τις 14:00, ώρες όπου έχουμε συνεργεία και μπορούμε να παρέμβουμε και εμείς. Όμως (σ.σ. τα συνεργεία που τοποθετούσαν τις οπτικές ίνες) συνέχισαν να κόβουν το οδόστρωμα μέχρι τις 17:00, χωρίς να έχουν υδραυλικό για να παρέμβει. Μας αγνόησαν και δείχνουν ασέβεια προς την πόλη που τους φιλοξενεί», δηλώνει.

Μάλιστα, η ΔΕΥΑ Καβάλας θα καταθέσει σχετική αναφορά και στην Αστυνομία για το περιστατικό. «Αύριο θα γίνει ό,τι έγινε και με την προηγούμενη εταιρεία που συμπεριφέρθηκε με τον ίδιο τρόπο. Εμείς θα καταθέσουμε αναφορά στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας», σημειώνει ο κ. Χρόνης.