Σοβαρό τροχαίο με μετωπική στην Ερυθρού Σταυρού: Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τον άτυχο οδηγό [φωτογραφίες]

Παραμένει κλειστό το ρεύμα εξόδου της Ερυθρού Σταυρού - Ανεξήγητο το πώς το ΙΧ αυτοκίνητο «μπήκε» ανάποδα στον δρόμο και μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα

Σοκάρει το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου 2022 επί της οδού Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα, ένα ατύχημα που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Ένα αυτοκίνητο μικρού κυβισμού, Toyota Yaris, διερχόμενο από τον κόμβο Φαλήρου από δυτικά, υπό αδιευκρίνιστες, ακόμη, συνθήκες, «μπήκε» στο αντίθετο ρεύμα και, κατευθυνόμενο -προφανώς με μεγάλη ταχύτητα- προς το κέντρο της πόλης, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο, ένα Renault Clio, που κινούνταν κανονικά με ανατολική κατεύθυνση.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως κλιμάκιο της Τροχαίας Καβάλας, ασθενοφόρα οχήματα του ΕΚΑΒ, αλλά και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αφού ο απεγκλωβισμός του οδηγού του δεύτερου οχήματος απαιτούσε τη συνδρομή τους.

Δυστυχώς, ο απολογισμός του πολύ σοβαρού τροχαίου είναι τρεις τραυματίες, ο ένας εκ των οποίων, ο οδηγός του Clio ο οποίος κινούνταν «κανονικά» επί της Ερυθρού Σταυρού, είναι σε σοβαρή κατάσταση και διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Το ρεύμα εξόδου της Ερυθρού παραμένει κλειστό.