Ολιγοήμερη παράταση για την ολοκλήρωση της κατασκευής των μετωπικών διοδίων Καβάλας

Με απόφαση της Αστυνομικής διεύθυνσης παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σημείο

Τουλάχιστον μέχρι και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου θα συνεχιστούν οι εργασίες για την ολοκλήρωση της κατασκευής των μετωπικών διοδίων της Καβάλας στο ύψος του εργοστασίου των Λιπασμάτων. Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας για την παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιοχή μέχρι τη συγκεκριμένη ημέρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «αποφασίζουμε την παράταση ισχύος μέχρι 10-11-2022 της υπ’ αριθ. «3» απόφασής μας, που αφορά τη λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εγνατία Οδό, από τη χ/θ 479+048 έως την χ/θ 479+550, λόγω εργασιών κατασκευής μετωπικού σταθμού διοδίων.

Κατά τη διάρκεια εφαρμογής των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, εκάστης κατεύθυνσης, η οποία θα έχει πλάτος 3,75 μέτρα, παραπλεύρως της ζώνης εκτέλεσης των εργασιών.

Τα έργα θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός αν αυτά επιβάλλονται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και την αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων».