Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού: Ξεπέρασε την… κακοκαιρία της γραφειοκρατίας και ετοιμάζεται να ανοίξει

Ελήφθη το «οκ» από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο θέμα «Λειτουργία Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού» και απομένουν οι εργασίες και το... χιόνι-Πότε αναμένεται να ανοίξει

Μετά από γραφειοκρατικές παλινωδίες ετών, το Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού Δράμας ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στις 16 Δεκεμβρίου 2022 και να παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τις 14 Απριλίου 2023, μετά και από το «οκ» από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο θέμα «Λειτουργία Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού» και την τροποποίηση της σχετικής σύμβασης για τη λειτουργία του, αλλά και τη βάσιμη, πλέον, αισιοδοξία του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, ότι φέτος το Χιονοδρομικό θα λειτουργήσει.

Παράλληλα, εγκρίθηκε και η δαπάνη για την αποκατάσταση των ζημιών στα παράθυρα και στις θύρες των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού και την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων για την προστασία τους, ζημιές που σύμφωνα με τον κ. Παπαεμμανουήλ και τον τοπικό Τύπο της Δράμας προκλήθηκε από μη νόμιμους μετανάστες οι οι οποίοι περνούσαν από την περιοχή.