ΔΑΚΕ Καθηγητών: Πρώτη δύναμη (και πάλι) στην Καβάλα

Η παράταξη με ανακοίνωση της ευχαριστεί τους συναδέλφους για τη στήριξη αλλά και τη συμμετοχή στην ηλεκτρονική διαδικασία ανάδειξης των αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια

Ευχαριστήρια επιστολή προς όλους τους καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, για τη συμμετοχή τους στις ηλεκτρονικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 5 Νοεμβρίου απέστειλε η ΔΑΚΕ Καθηγητών Καβάλας. Η παράταξη αναδείχτηκε για ακόμα μια φορά πρώτη δύναμη στη διαδικασία ανάδειξης των αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια και τονίζει ότι η μεγάλη αυτή νίκη ανήκει τόσο στα στελέχη της όσο και στους συναδέλφους οι οποίοι πορεύονται μαζί τους τόσα χρόνια στηρίζοντας τις ιδέες και τις ρεαλιστικές προτάσεις της ΔΑΚΕ καθηγητών ΔΕ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΔΑΚΕ Καθηγητών Καβάλας ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους στις ηλεκτρονικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2022 για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια.

Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις συναδέλφισσες και στους συναδέλφους που στήριξαν την παράταξη μας και προσωπικά καθέναν από εμάς με την ψήφο τους, αναδεικνύοντας την ΔΑΚΕ, σε όλες τις κάλπες, πρώτη δύναμη για μία ακόμη φορά.

Με συνέπεια, ήθος και προτάσεις θα συμβάλλουμε, θα υποστηρίξουμε και θα διεκδικήσουμε στο ΠΥΣΔΕ Καβάλας την ίση μεταχείριση και την ικανοποίηση κάθε δίκαιου αιτήματος ΟΛΩΝ των συναδέλφων, ανεξάρτητα της παραταξιακής ή ιδεολογικής τοποθέτησης εκείνου, όπως μας το υπαγορεύει η συνδικαλιστική μας δράση και προπάντων η συνείδησή μας.

Οι αιρετοί εκπρόσωποί μας στο ΠΥΣΔΕ Καβάλας δεσμεύονται ότι θα έχουν την ΤΟΛΜΗ να καταγγείλουν τις αυθαιρεσίες της όποιας διοίκησης, για το καλό της εκπαίδευσης και των συναδέλφων.

Η μεγάλη αυτή νίκη ανήκει αφενός στα στελέχη της παράταξης, τα οποία έδωσαν και αυτόν τον αγώνα με θέσεις, αρχές και αξίες, και αφετέρου στις συναδέλφισσες και στους συναδέλφους οι οποίοι πορεύονται μαζί μας τόσα χρόνια στηρίζοντας τις ιδέες και τις ρεαλιστικές προτάσεις της ΔΑΚΕ καθηγητών ΔΕ».

Εκλογές ΠΥΣΔΕ

Ψηφοφόροι: 975 

Σύνολο ψηφοδελτίων: 348

Λευκά: 10

 

Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Ε. Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ

175

ΤΟΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

81

ΝΤΑΜΠΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

43

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ

37

ΚΩΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

36

ΡΑΦΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

26

ΓΚΟΥΜΑ ΟΛΓΑ του ΣΩΚΡΑΤΗ

20

ΤΡΙΚΚΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

20

ΜΠΡΟΥΣΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

15

 

 

 

ΣΥΝΕΚ

110

ΣΑΚΑΛΗ ΕΛΕΝΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

77

ΛΥΜΠΕΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

24

ΜΑΔΕΜΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

22

ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ ΔΑΝΑΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

18

ΣΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΘΕΟΧΑΡΗ

13

ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

10

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΤΡΕΑ

6

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

6

 

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΚΟΣΜΑ

4

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε.

53

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

18

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

17

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

16

ΜΑΔΕΜΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

12

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΗΛΙΑ

11

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

9