Καβάλα: Τιμώντας την Ιστορία του τόπου με διαδραστικές, εικαστικές και εκπαιδευτικές «πτήσεις» [βίντεο, φωτογραφίες]

Η «Αεροπορική Λέσχη Μωραΐτίνης Αριστείδης», σε συνεργασία με το Café-Bistro APARTO και τη Nico Lazaridi Winery, διοργάνωσαν ένα τριήμερο με ποικίλες δράσεις με το βλέμμα... ψηλά

Η «Αεροπορική Λέσχη Μωραΐτίνης Αριστείδης», σε συνεργασία με το Café-Bistro APARTO και τη Nico Lazaridi Winery, τιμώντας την ιστορία του τόπου μας, μέσα από αεροπορικές εικόνες και δρώμενα, διοργάνωσε ένα θεματικό τριήμερο στις 7, 8 και 9 Νοεμβρίου 2022 στο Café-Bistro APARTO στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος», με «πυρήνα» τη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας.

«Αναγνωριστικές πτήσεις με ματιές πάνω στην ψυχαγωγία, πολιτισμό, τουρισμό, εθελοντισμό, εκπαίδευση και επιχειρηματικότητα» ήταν ο τίτλος του τριημέρου, το οποίο περιελάμβανε πλήθος δράσεων, με επίκεντρο κυρίως την αεροπορική ιστορία του τόπου.

Το τριήμερο περιελάμβανε «ταξίδι στον χρόνο» με εικαστικές και μουσικοχορευτικές δράσεις, βραβεύσεις ανθρώπων οι οποίοι συνέδραμαν στην αναμόχλευση και ανάδειξη της ιστορίας του τόπου και δη της αεροπορικής, ενώ έντονη ήταν και η «παρουσία» του Kavala AirSea Show το οποίο άφησε το δικό του αποτύπωμα στο αεροπορικό «γίγνεσθαι» της περιοχής.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση

*Βίντεο: Δημήτρης Χατζημαλής