Το 7ο Γυμνάσιο Καβάλας ευχαριστεί την ΠΑΕ Άρης

Μαθητές και εκπαιδευτικοί από Ιταλία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Γερμανία, που φιλοξενούνται από το σχολείο της Καβάλας μέσω του προγράμματος Erasmus βρέθηκαν στο γήπεδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης

Τις θερμότερες ευχαριστίες τους προς την ΠΑΕ Άρης για τη φιλοξενία των παιδιών του σχολείου αλλά και των φιλοξενούμενων μαθητών και εκπαιδευτικών, μέσω του προγράμματος Erasmus, εκφράζει με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Γυμνασίου Καβάλας.

Συνολικά στο στάδιο «Κλεάνθης Βικελίδης» βρέθηκαν 52 παιδιά και εκπαιδευτικοί από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία και τη Γερμανία. Οι μαθητές ενημερώθηκαν για την ιστορία του Συλλόγου μας, ενώ περιηγήθηκαν τους χώρους του γηπέδου: Στα δημοσιογραφικά θεωρεία στη Θύρα 9, στην αίθουσα τροπαίων στα γραφεία του ΑΣ ΑΡΗΣ, στην αίθουσα Τύπου, στη Θύρα 7 και στα VIP, στα αποδυτήρια, στον αγωνιστικό χώρο και ολοκλήρωσαν την επίσκεψή τους στο Κλεάνθης Βικελίδης στην ARIS FC Boutique, όπου η ΠΑΕ Άρης μοίρασε δώρα στους μαθητές και στους συνοδούς τους. Τελευταίος σταθμός ήταν στο χώρο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, όπου τα παιδιά ενημερώθηκαν για το τραγικό περιστατικό.

«Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για εμάς και για τα παιδιά», είπε ο διευθυντής του 7ου Γυμνασίου Καβάλας, Παναγιώτης Κιλικιάν. «Δεν σαν κρύβω πως είμαι φανατικός οπαδός της ομάδας και, μάλιστα, την Τρίτη παραβρέθηκα στη νίκη του ΑΡΗ επί της Λαμίας μαζί με εκπαιδευτικούς από τις χώρες που φιλοξενούμε, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν από το σκορ, το κλίμα και γενικά από την εικόνα που έδειξε η ομάδα», κατέληξε ο κ. Κιλικιάν.

«Μοναδικό και ανεξίτηλο στην μνήμη όλων»

Η ανακοίνωση του 7ου Γυμνασίου Καβάλας αναφέρει σχετικά:  «Ευχαριστούμε θερμά τον οργανισμό του Άρη και την διοίκησή του για την θερμή φιλοξενία που προσέφεραν την Πέμπτη 10-11-2022  στο 7ο Γυμνάσιο Καβάλας και στους πενήντα καθηγητές και μαθητές από 5 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες του προγράμματος Erasmus. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον δημοσιογράφο Δερμεντζόγλου Βασίλη για την άψογη  εξιστόρηση της ιστορίας του Άρη αλλά και την περιήγηση στις εγκαταστάσεις και την τροπαιοθήκη του γηπέδου. Ιδιαίτερη θετική εντύπωση έκανε σε όλους η χειρονομία της ΠΑΕ να δωρίσει αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες (μπλουζάκια, μπρελόκ, αυτόγραφα των παικτών).

Ευχαριστούμε επίσης τον κύριο Ζουμπούλη για την εξασφάλιση 7 προσκλήσεων του αγώνα με την Λαμία στις 08-11-2022, που έδωσαν την δυνατότητα σε επτά καθηγητές ευρωπαϊκών σχολείων να ζήσουν τον παλμό του Κλεάνθης Βικελίδης.

Τέλος ευχαριστούμε για την ευκαιρία που δώσατε στους μαθητές μας να βιώσουν κάτι μοναδικό που θα παραμείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στην μνήμη τους».