Το 2ο ΓΕΛ Καβάλας είναι… on air

Ραδιοφωνική εκπομπή από τους μαθητές του σχολείου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus σε συνεργασία με μαθητές από Γερμανικό Σχολείο

Το 2ο ΓΕΛ Καβάλας στα πλαίσια της Διαπίστευσης εγκεκριμένου Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus με κωδικό αριθμό 2022-1-EL01-KA121-SCH-000063886 υλοποίησε δραστηριότητα παραγωγής ραδιοφωνικής εκπομπής https://laut.fm/antenne-igstf υποδεχόμενο σχολείο από την Γερμανία (IGS Thaleischweiler-Froeschen School of Reinland Plantains).

Ο τίτλος του προγράμματος “ΕRASMUS ON AIR”  αντικατόπτρισε την ενίσχυση της αυτοαντίληψης και της δημιουργικής ικανότητας των μαθητών που αποτελούν και το βασικό στόχο του. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από τις εκπαιδευτικούς Πορφυλίδου Ελισσάβετ (Φιλόλογος), Παπαδοπούλου Βίκυ (Καθηγήτρια Γερμανικών) και  Δημητριάδου Ζαχαρένια (Καθηγήτρια Αγγλικών),  με την υποστήριξη της Διεύθυνσης του σχολείου.

O Διευθυντής και η συντονιστική ομάδα του σχολείου ευχαριστούν τον Δήμαρχο Καβάλας και την Αρτοποιία Φελλαχίδη για την αμέριστη συμπαράσταση και  υλική ενίσχυση του προγράμματος .