Επίσημα εγκαίνια για το Στέκι των Φοιτητικών Συλλόγων του ΔΙΠΑΕ στην Καβάλα

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες ήθελαν να συμπίπτει με την εξέγερση του Πολυτεχνείου, «για να αποτελεί και φόρο τιμής σε όσους νέες και νέους έδωσαν τη ζωή τους για έναν καλύτερο κόσμο»

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 στις 17:00 είναι τα επίσημα εγκαίνια για το Στέκι των Φοιτητικών Συλλόγων του ΔΙΠΑΕ στην Καβάλα. Η ημερομηνία δεν είναι τυχαία, καθώς οι φοιτητές και οι φοιτήτριες ήθελαν να συμπίπτει με την εξέγερση του Πολυτεχνείου, «για να αποτελεί και φόρο τιμής σε όσους νέες και νέους έδωσαν τη ζωή τους για έναν καλύτερο κόσμο».

Η ανακοίνωση των Φοιτητικών Συλλόγων

Θέλουμε το Στέκι να αποτελέσει μια πραγματική «ανάσα» αισιοδοξίας, στη δύσκολη καθημερινότητα. Ενάντια στην πολιτική που θέλει τη ζωή μας γκρίζα και βουβή, εμείς να της δώσουμε χρώματα και μουσική απέναντι στον δύσκολο χειμώνα που θέλουν να μας πείσουν να τον αποδεχτούμε.

Την προσπάθειά μας αυτή αγκάλιασαν σωματεία και φορείς, για αυτό καλούμε εκτός από τους φοιτητές και τους εργαζόμενους, τον λαό της Καβάλας, να παραβρεθεί στα εγκαίνια του χώρου.

Μέχρι τώρα έχουν δημιουργηθεί ομάδες σκακιού, θεάτρου, κινηματογράφου και παραδοσιακών χορών και θέλουμε αυτή η πρωτοβουλία να αγκαλιαστεί από όλους τους φοιτητές και την πόλη της Καβάλας.

Πρόγραμμα εγκαινίων

  • 15:00 Παρουσίαση της ομάδας Παραδοσιακών Χορών
  • 17:00 Παρουσίαση της ομάδας Σκακιού
  • 18:00 Σύντομη Ομιλία
  • 18:30 Παρουσίαση της ομάδας Θεάτρου
  • 19:00 Παρουσίαση της ομάδας Κινηματογράφου
  • Θα ακολουθήσει hip-hop party στις 20:30