Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας: Αναβάθμιση του οδικού δικτύου. Σειρά έχει ο Δήμος Παγγαίου [φωτογραφίες]

Ασφαλτοστρώνεται το καταπονημένο οδικό δίκτυο στη Νικήσιανη-«Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται και είμαστε πάντα δίπλα σε όσους μας χρειάζονται», αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης

Επιχείρηση αναβάθμισης του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας βρίσκεται σε εξέλιξη, με μέριμνα της Αντιπεριφέρειας Καβάλας και σε συνεννόηση με τους Δήμους και τις Κοινότητας, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε δικτύου.

Ασφαλτοστρώσεις, αλλαγές λαμπτήρων και έργα συντήρησης πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία του Νομού, με σειρά να παίρνει το οδικό δίκτυο του Δήμου Παγγαίου και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νικήσιανης, όπου ξεκίνησαν ασφαλτοστρώσεις σε καταπονημένα σημεία.

«Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα των κοινοτήτων μας για αναβάθμιση της ποιότητας του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και έχοντας άμεση και διαρκή επικοινωνία με τους αντιδημάρχους και τους προέδρους των χωριών μας, προβαίνουμε σε διαρκείς παρεμβάσεις με συνεχείς ασφαλτοστρώσεις, συντηρήσεις και έργα οδοφωτισμού. Μετά τη Γαλυψώ, το Χορτοκόπι και τη Χρυσούπολη, σειρά είχε η Νικήσιανη. Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται και είμαστε πάντα δίπλα σε όσους μας χρειάζονται», αναφέρει σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης.