4ο Γυμνάσιο Καβάλας: Το Ζουμπουλάκειο «συναντά» την οικογένεια που το «γέννησε»

Μανίνα, Νίκη και Μαρία Ζουμπουλάκη θα τιμηθούν από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, αμέσως μετά την εκδήλωση με θέμα «Το φαινόμενο της βίας-Μια Ορθόδοξη θεώρηση» με ομιλητή τον Μητροπολίτη Στέφανο

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 στις 11:30 διοργανώνεται εκδήλωση στον χώρο του 4ου Γυμνασίου Καβάλας [Ζουμπουλακείο] με γενικό θέμα «Το φαινόμενο της βίας-Μια Ορθόδοξη θεώρηση».

Ομιλητές θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Το φαινόμενο της βίας με το βλέμμα της χριστιανικής πίστης» και ο πατέρας Χρήστος Μήτσιος ο οποίος θα μιλήσει για το θέμα «Βία και φανατισμός στα γήπεδα και ο λόγος της εκκλησίας».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παραβρεθεί και θα τιμηθεί η Νίκη Ζουμπουλάκη, σύζυγος του αείμνηστου Πέτρου Ζουμπουλάκη, κτήτορα-δωρητή του σχολείου.

Θα παραβρεθούν ακόμη η Μανίνα Ζουμπουλάκη, κόρη του Πέτρου και της Νίκης Ζουμπουλάκη, όπως και η Μαρία Ζουμπουλάκη, κόρη του  Σωκράτη Ζουμπουλάκη, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του Πέτρο διετέλεσαν ευεργέτες του σχολείου και της πόλης της Καβάλας.