Η Μαρία Ευθυμίου έχει… «ρεύμα» και στην Καβάλα

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει για την παρακολούθηση της ομιλίας της, αυτή θα πραγματοποιηθεί τελικά στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» και όχι στην Μεγάλη Λέσχη όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί

Το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι Καβαλιώτες για να παρακολουθήσουν την ομιλία της Μαρίας Ευθυμίου στην Καβάλα την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου, οδήγησαν τους διοργανωτές της εκδήλωσης (Δήμος Καβάλας και Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας) να την μεταφέρον σ’ ένα μεγαλύτερο χώρο απ’ αυτό της Μεγάλης Λέσχης όπου αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει. Έτσι λοιπόν η παρουσίαση της Καθηγήτριας Ιστορίας του ΕΚΠΑ για τα «Ισχυρά σημεία του Ελληνισμού κατά την μακραίωνη Ιστορία του» θα γίνει στο Θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου».

Η ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας αναφέρει σχετικά: «Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος από τους πολίτες της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής, η ομιλία της Ιστορικού, Καθηγήτριας του ΕΚΠΑ, Μαρίας Ευθυμίου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022, στις 19:00, στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου».

Η κεντρική αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης, όπου αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει η εν λόγω εκδήλωση, αποδείχθηκε τελικά πολύ μικρή.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης
– Θεοπούλα Τσαπάνη, Φιλόλογος, Πρόεδρος Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας
– Νίκος Χαζαρίδης, Δημοσιογράφος, Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Καβάλας».