Καβάλα: Ημερίδα για τις Πρώτες Βοήθειες και τη Διαχείριση του Διαβήτη σε Σχολεία και Αθλητικούς Συλλόγους [φωτογραφίες]

Ενημερωτική εκδήλωση από τον Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Νομού Καβάλας «Γλυκιά Αγκαλιά» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Διαβήτη

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Νομού Καβάλας «Γλυκιά Αγκαλιά» διοργάνωσε με επιτυχία στα γραφεία του Συλλόγου, στο Πολυκέντρο του Αγίου Λουκά, την ημερίδα «Πρώτες Βοήθειες και Διαχείριση του Διαβήτη σε Σχολεία και Αθλητικούς Συλλόγους».

Ο διασώστης, Γιάννης Πατρόπουλος μίλησε για Πρώτες Βοήθειες σε σχέση με τον Διαβήτη και η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Βίκυ Λαζαρίδου μίλησε για τη Διαχείριση του Διαβήτη στα Σχολεία και στους Αθλητικούς Συλλόγους.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί πολύ τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καβάλας, Απόστολο Μουμτσάκη, αλλά και όλους όσοι παραβρέθηκαν αυτήν τη μέρα και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ευχαριστεί επίσης και τους χορηγούς και ειδικότερα τον Θωμά Χατζούλη για τα κεράσματα τα οποία πρόσφερε για την εκδήλωση. Όπως είπε και η αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Ελένη Αποστολίδου, «ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Διαβήτη ας είναι η αφορμή για αφύπνιση, ενημέρωση και εκπαίδευση γύρω από τα θέματα που αφορούν στον Διαβήτη».