Η Καβάλα τίμησε τη μνήμη του πρώην Υπουργού Νικολάου Μάρτη [φωτογραφίες]

Τελέστηκε μνημόσυνο στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μουσθένη Παγγαίου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου

Μνημόσυνο στη μνήμη του πρώην Υπουργού, Νικολάου Μάρτη, τελέστηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στη Μουσθένη Παγγαίου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου.

Ο Νικόλαος Μάρτης είχε διατελέσει υφυπουργός Εμπορίου, Υπουργός Βιομηχανίας και Υπουργός Βορείου Ελλάδος, ενώ ήταν συγγραφέας και του βιβλίου «Η πλαστογράφηση της ιστορίας της Μακεδονίας» που τιμήθηκε από την Ακαδημία Αθηνών το 1985. Για να τιμηθεί η μνήμη του, δόθηκε το όνομά του στην αίθουσα συνεδριάσεων της Νομαρχίας Καβάλας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο γιος του αείμνηστου Υπουργού, φίλοι, συγγενείς και συγχωριανοί του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, οι βουλευτές Καβάλας με τη ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης και Γιάννης Πασχαλίδης, ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδηςο αντιδήμαρχος Παγγαίου, Κώστας Γάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος.