Δράση Ευαισθητοποίησης του κοινού για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Η ενημερωτική δράση θα πραγματοποιηθεί από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Καβάλας και το ΚΕΘΕΑ «Κιβωτός» στην κεντρική πλατεία της Καβάλας την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καβάλας και το ΚΕΘΕΑ «Κιβωτός» συνδιοργανώνουν δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS, την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ελευθερίας, από τις 10:30π.μ έως τις 13:30μ.μ, με ενημερωτικό περίπτερο και διανομή έντυπου υλικού και προφυλακτικών τα οποία έχουν διατεθεί για τον σκοπό αυτό από την ΜΚΟ «Θετική Φωνή».

Οι πολίτες θα μπορούν, επιπλέον, να ενημερωθούν για την λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας και τις υπηρεσίες που παρέχει. Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καβάλας λειτουργεί από το Μάϊο 2017 μέχρι και σήμερα και αποτελεί το πρώτο σημείο αναφοράς για την ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πολιτών με -κρατικούς και μη- φορείς, δομές και υπηρεσίες, και με τα διάφορα προγράμματα κοινωνικής πολιτικής. Ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινότητας (ΚΚ) είναι πολίτες που κατοικούν στην περιοχή του Δήμου Καβάλας (κατά προτεραιότητα ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, όπως άτομα με αναπηρίες, ηλικιωμένοι, άνεργοι, άστεγοι, άτομα ευρισκόμενα υπό το όριο της φτώχειας), δικαιούχοι και δυνητικά δικαιούχοι των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ.

(Δελτίο Τύπου)