Αλέξης Πολίτης: «Έφυγε» ένας άνθρωπος ο οποίος υπηρέτησε με πανάξιο τρόπο το θρησκευτικό του λειτούργημα και καθήκον

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας για την εκδημία του αιδεσιμολογιωτάτου πρωτοπρεσβυτέρου π. Βασιλείου Κατσικαλάκη

Θλίψη στην κοινωνία της Καβάλας έχει σκορπίσει η εκδημία του αιδεσιμολογιωτάτου πρωτοπρεσβυτέρου π. Βασιλείου Κατσικαλάκη, εφημερίου του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Αποστόλου Παύλου Καβάλας [διαβάστε εδώ].

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης κάνει λόγο για έναν άνθρωπο ο οποίος διακόνισε «με αμέριστη καλοσύνη, ευσυνειδησία και ανθρωπισμό», εκφράζοντας παράλληλα τα βαθιά του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Αλέξη Πολίτη

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε την εκδημία του πρωτοπρεσβύτερου ιερέως Βασιλείου Κατσικαλάκη, εφημέριου του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Αποστόλου Παύλου Καβάλας.

Ο πατέρας Βασίλειος υπηρέτησε με πανάξιο τρόπο το θρησκευτικό του λειτούργημα και καθήκον, διακονώντας με αμέριστη καλοσύνη, ευσυνειδησία και ανθρωπισμό.

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια προς την οικογένειά του, τη χριστιανική κοινωνία και την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.