Περιγιάλι Καβάλας: Έκκληση των κατοίκων να δοθεί λύση με τα πηγάδια-παγίδες και τα μπάζα [φωτογραφίες]

Η διάσωση μιας σκυλίτσας από ένα πηγάδι «ανέσυρε» ένα πρόβλημα το οποίο όπως λένε οι κάτοικοι, μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό ατύχημα-Στο... σκηνικό προστίθενται και εκείνοι που πετούν μπάζα αγνοώντας νόμους, κατοίκους και Περιβάλλον

Η διάσωση μιας αδέσποτης σκυλίτσας από πηγάδι στο Περιγιάλι στην Καβάλα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, με τη συνδρομή του Κώστα Γιτίσογλου και του Παρασκευά Ατζεμιδάκη [διαβάστε εδώ] «ανέσυρε» ένα πρόβλημα για το οποίο οι κάτοικοι της περιοχής απευθύνουν έκκληση προς τους αρμόδιους να δώσουν λύση, καθώς υπάρχουν αρκετά αφύλακτα και βαθιά πηγάδια στην περιοχή.

Τονίζουν, δε, ότι το ατύχημα με τη σκυλίτσα θα μπορούσε κάλλιστα να συμβεί και σε άνθρωπο, μιας και σε κοντινή απόσταση υπάρχουν επιχειρήσεις, αλλά και ένα αθλητικό κέντρο στο οποίο αθλούνται καθημερινά πολλά παιδιά. Ο Δήμος Καβάλας, δε, μπάζωσε μερικώς το πηγάδι στο οποίο έπεσε το σκυλάκι [διαβάστε εδώ], ωστόσο όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, απαιτούνται περισσότερες και μονιμότερες λύσεις για την εξάλειψη του προβλήματος.

Εκτός, όμως, από τις υποχρεώσεις των Αρχών, υπάρχουν και οι υποχρεώσεις των ιδιωτών, με μερικούς να μην πτοούνται και να αποθέτουν τόνους μπαζών στην περιοχή, όπως μαρτυρούν και οι παρακάτω φωτογραφίες, αγνοώντας επιδεικτικά νόμους, κατοίκους, κανόνες υγιεινής και σεβασμό στο Περιβάλλον.