Δήμος Καβάλας/Δημωφέλεια: Τρεις επιτυχημένες εκδηλώσεις για τα «Χριστούγεννα στην Καβάλα»!

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, στην Κεντρική πλατεία και στην Μεγάλη Λέσχη

Τρεις επιτυχημένες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος «Χριστούγεννα στην Καβάλα» του Δήμου Καβάλας. Συγκεκριμένα:

H Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και ο Εξωραϊστικός πολιτιστικός σύλλογος Παναγίας «Το Κάστρο», μετέτρεψαν την Παιδική Γωνιά της Βιβλιοθήκης σε ένα μαγικό Εργαστήρι Χριστουγέννων! Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Καβάλας, οι οποίοι, με την καθοδήγηση των υπευθύνων της Βιβλιοθήκης και του Συλλόγου της Παναγίας, κατασκεύασαν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια!

Η χριστουγεννιάτικη συναυλία “Χριστός γεννιέται, χαρά στον κόσμο” από το μουσικό σύνολο  «Συνηχούντες» και τη Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, καθήλωσε τους θεατές που βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου, στην κεντρική αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης! Οι μουσικοί και τα μέλη των δύο χορωδιών παρουσίασαν διάφορες ψαλτικές συνθέσεις και παραδοσιακά κάλαντα του 12ημέρου!

Τέλος, το Καβαλιώτικο συγκρότημα, Flicker Motel, σκόρπισε ήχους και μελωδίες το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Ελευθερίας! Οι μουσικοί της πόλης μας παρουσιάσουν στο κοινό το αγγλόφωνο εναλλακτικό ροκ, χαρίζοντας μια διαφορετική νότα στο πρόγραμμα των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Καβάλας!