Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη των παιδιών του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Καβάλας στον Δήμαρχο

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτές τους αντάλλαξαν ευχές με την ελπίδα ότι η νέα χρονιά θα είναι πιο δημιουργική και πιο ελπιδοφόρα για όλους

Μια ιδιαίτερη επίσκεψη ομάδας εκπαιδευομένων και εκπαιδευτών του ΚΔΑΠ –ΜΕΑ Δήμου Καβάλας, επ’ ευκαιρία της επικειμένης εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης.

Ο δήμαρχος Καβάλας, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Δημοτικής Αστυνομίας, Απόστολος Μουμτσάκης και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, Ιωάννης Προμούσας αντάλλαξαν ευχές και δώρα με τους ωφελούμενους του Κέντρου με την ελπίδα ότι η νέα χρονιά θα είναι πιο δημιουργική και πιο ελπιδοφόρα για όλους.

Με την ίδια αισιόδοξη διάθεση και ανταλλαγή θετικών μηνυμάτων, η γενική διευθύντρια της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Άλκηστις Βλάχου υποδέχτηκε στα κεντρικά γραφεία της Επιχείρησης, την ίδια ομάδα εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων, με την ελπίδα ότι τα Άτομα με Αναπηρία μπορούν να κάνουν πολλά διαφορετικά πράγματα, αρκεί να τους εμπιστευτούμε και να τους δώσουμε την ευκαιρία. Μπορούν να γίνουν παραγωγικοί, δημιουργικοί, εφευρετικοί. Με γνώμονα τον σεβασμό στην διαφορετικότητά τους, μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για τη βελτίωση  της ποιότητας ζωής των ιδίων και των οικογενειών τους, ευχόμενη παράλληλα, υγεία και πολλά χαμόγελα.
Φωτο: Λάσκαρης Τσούτσας
(Δελτίο Τύπου)