Δήμος Καβάλας: Εργασίες καθαριότητας στην Περιμετρική Οδό [φωτογραφίες]

Από την Υπηρεσία Καθαριότητας καθαρίστηκαν σκουπίδια το πεζοδρόμιο και τα πρανή που «βλέπουν» στην πόλη, κλαδεύοντας δένδρα και θάμνους και κόβοντας τα χόρτα

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, τις τελευταίες ημέρες, εκτελεί εργασίες στην Περιμετρική οδό, καθαρίζοντας από σκουπίδια το πεζοδρόμιο και τα πρανή που «βλέπουν» στην πόλη, κλαδεύοντας δένδρα και θάμνους και κόβοντας τα χόρτα.

Με την ευκαιρία, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Κυριάκος Σταυρίδης, γνωστοποίησε ότι «πέραν των εργασιών καθαρισμού, τις επόμενες ημέρες θα δημιουργήσουμε άλλους δύο σταθμούς ξεκούρασης στην Περιμετρική, με ελάχιστες παρεμβάσεις, αξιοποιώντας κυρίως τα υλικά του φυσικού περιβάλλοντος».

Ο κ. Σταυρίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην Τεχνική Υπηρεσία, και ιδίως στον προϊστάμενο Ηλία Τσακαλίδη, για τη σημαντική βοήθεια που παρείχε στην εκτέλεση των εργασιών.

Τέλος, αναφερόμενος στην αξία που έχουν αυτού του είδους οι παρεμβάσεις για τους κατοίκους της πόλης, που θέλουν να απολαμβάνουν το περπάτημα και τη θέα από την Περιμετρική, επισήμανε ότι «χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να συνειδητοποιήσουμε ότι η δημόσια περιουσία χρειάζεται την προστασία όλων μας για να παραμένει αξιόλογη περιουσία».