Αγαπημένη φίλη μας Ξανθίππη, ήσουν ένας ωραίος άνθρωπος…

Το «αντίο» του Συλλόγου «ΠΝΟΗ» στην Ξανθίππη Σαμέρκα

Θλίψη στην κοινωνία της Καβάλας σκόρπισε το βράδυ της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου 2023 η είδηση του θανάτου της Ξανθίππης Σαμέρκα μετά από σκληρή «μάχη» με τον καρκίνο σε ηλικία 67 ετών [διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ].

Λίγες ώρες μετά την κηδεία της Καβαλιώτισσας προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρίας διακίνησης πετρελαίου και λιπαντικών Σαμέρκας ΑΕ, η Διοίκηση του Συλλόγου «ΠΝΟΗ» για το παιδί και την οικογένεια δημοσίευσε τον δικό της «αποχαιρετισμό» στην Ξανθίππη Σαμέρκα, τονίζοντας ότι η ίδια ήταν πάντα κοντά στον Σύλλογο και τις ανάγκες των οικογενειών του.

Διαβάστε την ανακοίνωση της «ΠΝΟΗΣ» για την Ξανθίππη Σαμέρκα:

«Αγαπημένη φίλη μας Ξανθίππη Σαμέρκα, σήμερα συγγενείς και φίλοι σου ήμασταν όλοι εκεί για το τελευταίο αντίο!!! Ήσουν ένας ωραίος άνθρωπος, μια αγαπημένη κόρη, σύζυγος, μητέρα, γιαγιά, φίλη, μια επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Βρέθηκες πάντα δίπλα στο Σύλλογο από την ίδρυσή του, αρωγός στο έργο μας με την παροχή καυσίμων σε οικογένειές μας και όχι μόνο, όποτε υπήρξε ανάγκη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκέπασε!!! Καλή ανάπαυση να ’χει η ψυχούλα σου!!! Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους σου, στον σύζυγό σου Ανέστη Καφετζόπουλο και τα παιδιά σου Ασπασία, Γιώργο, Βασίλη».