Θύμα ξυλοδαρμού στην Ξάνθη ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Πομάκων: Υποψιάζεται τους «Γκρίζους Λύκους»

Ο ίδιος εκδίδει την πιο παλιά εφημερίδα των Πομάκων-Κατήγγειλε και ότι πριν από μερικές μέρες πέταξαν σφαίρα στο μπαλκόνι του

Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού καταγγέλλει πως έπεσε στην Ξάνθη ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Πομάκων και διευθυντής της εφημερίδας «Ζαγάρισα», Ιμάμ Αχμέτ.

«Μου την είχαν στημένη έξω από το σπίτι μου. Ούτε και εγώ ξέρω πώς επέζησα από τις μπουνιές που έφαγα στα πλευρά και στο κεφάλι. Υποπτεύομαι τους δράστες, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Μόνο το πρόσωπο του ενός είδα. Πιθανόν να είναι σταλμένοι από τους “Γκρίζους Λύκους“. Μην ξεχνάτε ότι εκδίδω τη “Ζαγάλιζα”, την πιο παλιά εφημερίδα των Πομάκων», δήλωσε στο ethnos.gr o Ιμάμ Αχμέτ.

Την επόμενη μέρα ο Ιμάμ Αχμέτ κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Ωστόσο, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε και θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα, προκύπτει μόνον ληστεία με λεία μικρό χρηματικό ποσό και χρήση σωματικής βίας χωρίς να δίνονται άλλες προεκτάσεις στο περιστατικό. Οι δράστες δεν έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Σύμφωνα με τον Ιμάμ Αχμέτ δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται επίθεση από συγκεκριμένη ομάδα ατόμων τους τελευταίους δύο μήνες. «Πέταξαν σφαίρα στο μπαλκόνι μου και την βρήκε το 6χρονο εγγόνι μου. Είπα ότι είναι δική μου για να μην ανησυχήσω την οικογένειά μου», πρόσθεσε.

*Πηγή: voria.gr Φωτογραφία: paratiritis-news.gr