Αλλαγή δρομολογίων του Αστικού ΚΤΕΛ λόγω έργων

Σύμφωνα με ανακοίνωση προς το επιβατικό κοινό, η οδός Βενιζέλου από τον κόμβο του Φαλήρου έως το «Ωκεανίς» θα είναι κλειστή και έτσι τα λεωφορεία θα κινούνται από την οδό Ερυθρού Σταυρού έως τη Λέσχη Αξιωματικών

Η ταλαιπωρία που ξεκίνησε απροειδοποίητα το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο της Καβάλας και συγκεκριμένα στην οδό Ερυθρού Σταυρού, όταν ο εργολάβος του έργου για την τοποθέτηση του δικτύου φυσικού αερίου αποφάσισε αυθαίρετα να προβεί σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προκαλώντας μποτιλιάρισμα που έφτασε μέχρι και τα Δικαστήρια, θα συνεχιστεί και την Τρίτη 14/2 και μάλιστα θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας μιας και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας!

Όπως πληροφορεί το επιβατικό κοινό το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας, η οδός Βενιζέλου θα είναι κλειστή από το πρωί της Τρίτης 14/2 έως και το Σάββατο 18 του μηνός λόγω έργων, από τον κόμβο του Φαλήρου έως και το φανάρι πίσω από το «Ωκεανίς». Γι’ αυτό τον λόγο και τα δρομολόγια των λεωφορείων θα εκτελούνται από την οδό Ερυθρού Σταυρού μέχρι το ύψος της Λέσχης Αξιωματικών.

Η ανακοίνωση του ΚΤΕΛ αναφέρει σχετικά:

«Τρίτη 14/2/2023 μετά τις 8.30 έως το Σάββατο 18/2/2023 λόγω έργων, η οδός Βενιζέλου θα είναι κλειστή από τον κόμβο του Φαλήρου μέχρι πίσω από το ξενοδοχείο «Ωκεανίς». Τα λεωφορεία θα πηγαίνουν παραλιακά από την οδό Ερυθρού Σταυρού και μετά κανονικά από τη Λέσχη Αξιωματικών».