Καβάλα: «Κλειστή» η μισή οδός Βενιζέλου. Πώς θα γίνεται η αποκομιδή των σκουπιδιών

Ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας προς ενημέρωση των κατοίκων και των επιχειρηματιών της περιοχής από το Φάληρο μέχρι το «Ωκεανίς»

Λόγω έργων που γίνονται στην οδό Βενιζέλου από τον κόμβο Φαλήρου έως το ξενοδοχείο Ωκεανίς, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία οχημάτων από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου έως το τέλος των εργασιών [διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ].

Ως εκ τούτου, αυτήν την χρονική περίοδο δεν θα είναι δυνατή η κυκλοφορία και των απορριμματοφόρων του Δήμου.

Από τον Δήμο Καβάλας ανακοινώθηκε το εξής: «Οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής παρακαλούνται να χρησιμοποιούν τους κάδους απορριμμάτων που τοποθέτησε η Υπηρεσία Καθαριότητας στις οδούς Βότση και Ηπείρου, καθώς και σε χώρους προς την πλευρά της Ερυθρού Σταυρού».

Υπενθυμίζεται ότι για το ίδιο διάστημα [Τρίτη 14 έως και Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, τουλάχιστον] θα τροποποιηθούν και τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ ως εξής: «Τρίτη 14/2/2023 μετά τις 8.30 έως το Σάββατο 18/2/2023 λόγω έργων, η οδός Βενιζέλου θα είναι κλειστή από τον κόμβο του Φαλήρου μέχρι πίσω από το ξενοδοχείο «Ωκεανίς». Τα λεωφορεία θα πηγαίνουν παραλιακά από την οδό Ερυθρού Σταυρού και μετά κανονικά από τη Λέσχη Αξιωματικών».