Πρόσκοποι ΑΜ-Θ: Ανιχνευτικό εργαστήρι Αεροναυτιλίας στο αεροδρόμιο «Λυδία»

Οι πρόσκοποι ηλικίας από 15 έως 18 χρονών θα βρεθούν στις νέες εγκαταστάσεις της Εγνατία Aviation και ταυτόχρονα θα γιορτάσουν την Ημέρα Σκέψης και Φιλίας σε ανάμνηση της μέρας γέννησης του ιδρυτή του Προσκοπισμού Λόρδου Μπέϊντεν - Πάουελ

Οι Πρόσκοποι Αν. Μακεδονίας και Θράκης οργανώνουν κάθε χρόνο Ανιχνευτικά Εργαστήρια Γνώσεων, όπου ειδικοί αναλύουν ένα θέμα από διάφορα πεδία γνώσεων για 8-16 ώρες. Ο Ανιχνευτής που παρακολουθεί το Ανιχνευτικό Εργαστήριο Γνώσεων  παίρνει βεβαιωτικό για την ενεργό συμμετοχή του.

Σε αυτά τα πλαίσια παιδιά ηλικίας από 15 έως 18 χρονών θα παρακολουθήσουν στις νέες εγκαταστάσεις της Εγνατία Aviation στο αεροδρόμιο «Λυδία» μαθήματα αεροναυτιλίας από της 18/2/23 έως και της 19/2/23. Γιορτάζοντας ταυτόχρονα την Ημέρα Σκέψης και Φιλίας η οποία είναι στις 22/2/2023 σε ανάμνηση της μέρας γέννησης του ιδρυτή του Προσκοπισμού Λόρδου Μπέϊντεν – Πάουελ (22/2/1857).

Με δήλωση του ο Αναπληρωτής Έφορος Αν. Μακεδονίας & Θράκης Χαράλαμπος Ηλιάδης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τη διοίκηση της Εγνατία Aviation για την αποδοχή της πρόσκλησης για την πραγματοποίηση της σχετικής εκδήλωσης – εργαστηρίου γνώσεων.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Αναπληρωτή Περιφερειακό Έφορο Ηλιάδης Χαράλαμπο 6948237127 ή στα social media ή στη φόρμα επικοινωνίας της σελίδας των Προσκόπων της Καβάλας www.scoutsofkavala.gr.