ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ: Διαδικτυακές και δια ζώσης ευχές για καλή χρονιά στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας [φωτογραφίες]

Τα μέλη του ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης αντάλλαξαν ευχές και επικεντρώθηκαν στις ορθές και εποικοδομητικές αποφάσεις που θα πρέπει να λαμβάνει το Σώμα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους

Οι ευχές για καλή χρονιά με υγεία και στόχευση προς μια πιο δημιουργική πορεία δράσεων για την τοπική κοινωνία – με περισσότερο αισιόδοξη διάθεση, από αυτήν που έχουν δημιουργήσει οι συνθήκες των τελευταίων ετών- συνόδευσαν την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας που προηγήθηκε της πρώτης τακτικής συνεδρίασης, για το 2023, του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ».

Ο πρόεδρος της Επιχείρησης, Παναγιώτης Αγγελίδης, παρουσία και της Γενικής Διευθύντριας, Άλκηστις Βλάχου, με αρκετά μέλη να είναι διά ζώσης και άλλα να είναι συνδεδεμένα διαδικτυακά, αντάλλαξαν ευχές και επικεντρώθηκαν στις ορθές και εποικοδομητικές αποφάσεις που θα πρέπει να λαμβάνει το Σώμα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί και ένα συμβολικό δώρο από τη Δημοτική Επιχείρηση ήταν το τακτικό μέλος του Δ.Σ. και δημοτικός σύμβουλος του Συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας», Νικόλαος Μαυρίδης, οποίος έκτος από τις ευχές των μελών, δέχτηκε και θετικά σχόλια από τον κ. Αγγελίδη, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε, μέσω της πολυετούς εμπειρίας του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχει δώσει το δικό του στίγμα στη λήψη ορθών αποφάσεων. Ο κ. Μαυρίδης ευχήθηκε με τη σειρά του στους εργαζομένους της Επιχείρησης να έχουν μια αποδοτική και ποιοτική χρονιά, τονίζοντας ότι παραμένει πιστός στις θέσεις του, σεβόμενος την επιλογή των συμπολιτών του όλα αυτά τα χρόνια.